Söndag

Huvudvärken var borta när jag vaknade men kom tillbaka när jag fixat frukost och vart ute med hundarna :/ så hann iaf fixa scones och ta med hundarna på en sväng 🙂 super skönt 🙂

Det är tur man har Sofia och Pernillas podd på söndagar när man går upp för det är sjukt skönt att få lite härligt sällskap där i dryga timmen 🙂 det peppade mig till promenad och scones 🙂

Sedan blev det så att jag blev liggande i sängen först för att få lite inspiration till jobbet som måste göras! Sedan för att mysa med sambo och Alva 🙂 men också för att se vad huvudvärken skulle göra! Bli mindre eller värre! I takt med att huvudverken blev allt mer intensiv så blev jag allt tröttare och sov en orolig sömn där några timmar :/

Sen vet jag att någon gång under sömnen så åkte älsklingen iväg för att dels köra sin bil lite så batteriet inte tar slut och dels för att leka med hundarna och för att fixa lunch 🙂 subway skulle det vara idag! Lite söndags lyx 😉

Jag åt min subway halva med Skagenröra och grönsaker faktiskt god, jag har lite svårt för subway! Har en kaka kvar att äta men den tar jag sedan! Nu ligger jag i gästrummet för att ev få lite gjort men öronen piper och huvudet sprängs fast jag tuggar tuggummi, druckit vatten och sovit! Så vet inte riktigt vad jag ska försöka med nu! Men pipet i öronen som är precis som de pipen jag hör när dem gör hörselprov är sjukt irriterande så måste nog försöka att ta mina hörselskydd och stoppa i öronen!

Antar att jag håller på eller är mitt i någon form av influensa eller något, jag får helt enkelt avvakta och se :/ suck alltså!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s