Godkväll :)

Ja ikväll hade vi Fredriks kompis Alexander på besök och vi åt lax med potatis klyftor och romsås ❤️❤️ så sjukt gott och det blev över till oss i morgon ännu bättre då jag antagligen blir sen på jobbet 🙂 eftersom det blir ett möte efter arbetstiden :)! Vilket kan vara bra för jag har ett förråd där som måste fixas! Jag får ångest! På riktigt! Det är hemskt! Så sjukt hemskt! Värst tänkbara liksom! Helt sjukt hemskt! Jajaja

Maten var så sjukt god så jag höll på att smälla av just nu är jag i en period jag tycker om mat 🙂 mat är gott och jag upptäcker smaker så är glad och lycklig 🙂

Då hundarna fick kvällsmat så bytte jag Alvas skål då hon lärt sig från den första hur man ska äta snabbt så har hon nu fått en labyrint platta som yra 🙂 detta har jag pratat om några dagar men att hämta den från gästrummet, ja jag sa gästrummet 😂 dvs 10 meter från köket vart tydligen för jobbigt men idag så löste jag det äntligen 🙂

Här ikväll har jag kollat lite på snygga bilder på Pinterest tillsammans med det lugnande ljudet av storm utanför 😂 asså detta är så sjukt snyggt och jag dör 😍❤️ sååå fint! Vill också ha en så snygg och stor walk-in-closet 😍

Asså så fint ❤️❤️ men tänker att jag kanske imorgon här kommer göra ett kollage med alla de bilder jag hittade med inspiration till inredning här jag hittade idag och antagligen kommer få i Pinterest flödet i morgon ❤️❤️ älskar Pinterest ❤️❤️ sååå kul ❤️❤️ Hahaha sån social media nörd är jag! 😂😂 Pinterest, bloggar, Bloglovin, podcast, Facebook, snapchat och instagram upptar min tid och har liksom inte ett konto! Utan flera bloggar flera fb flera instagram för att ha i jobbet mm! Så sjukt men samtidigt så är det kreativitet som inspirerar mig 🙂

Men nu ska jag släcka lyset här för idag :)! Och hoppas att den nya medicineringen jag fick ordinerad idag kommer bli bra här 🙂 och nej tyvärr har jag inte hunnit med att börja träna men det är strunt samma eftersom jag är glad att jag kom upp idag! Och än gladare att jag lyckades att vända dagen till något sjukt positivt 🙂 puss och kram 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s