Tack underbara sambo ❤️

Trotts att jag somnade tidigt igår så kom jag inte upp här i morse! Huvudvärk, kände mig varm och seg :/ allt annat än kry :/ och ja ville väl ligga kvar i sängen hela dagen! Men min älskade sambo tog sig iaf upp och tig ut hundarna, gav dem frukost fixade sig och tog ut dem på en promenad medans jag kämpade med att ta mig upp ur sängen! Efter mycket om och men så blev klockan 07.30 så jag fick allt ta mig upp få på mig kläder gå till bilen för att inse att jag gömt sätta tiden på motorvärmaren 😩 suck!

Fick skrapa de dryga 2-3 mm med is på rutorna arg som fan var jag på mig själv och kände än en gång att sängen är fortfarande sjukt nära! Men med Bianca och Alice podd säger du A får du säga B så kom jag på humör igen och lyckades att ta mig till skolan 🙂

Nu sitter jag helt död efter första lektionen och svär på den jvl swelogent sidan som kraschat nu när jag ska beställa 😂 allt som kan gå fel går tydligen det idag 😂 skit tisdag! Och än har jag inte kunnat äta heller så ja super bra dag verklien! Vill hem och sova men inte ens det blir det för ikväll så blir det uppstart av nya projekt 😂❤️ underbart :)!

Men nu ska jag försök få sidan att fungera här och göra klart allt annat som jag måste försöka hinna 🙂 men var skönt att ha klassen nu här på morgonen och ha en lugn lektion! Så sjukt underbart 🙂 för denna lilla klass är inte alla så pigg på att vara lugn alla gånger 😉 Hahaha så något positivt denna morgon ändå 🙂

Men ha det bra nu så uppdaterat jag säkert sedan 🙂 för nu kommer nästa kaos klass 😂😂❤️✌️ andas och gå in i rollen som coachande textilslöjds lärare 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s