Godkväll❤️❤️

Hundarna är sura här efter en diskussion, med levergodis och klotång! Så hundarna är super sura här … yra den mesen hon satt och tyckte så synd om sig själv att hon skakade 😂😂 man känner sig sjukt dum när man håller på! Så nu har vi två sura hundar en i sin koja under sminkbordet, Alva ligger demonstrativt mellan mig och älsklingen för att visa att hon är sur ligger hon med huvudet ifrån oss!

Men känner att jag har så mycket i mig som vill ut men har inte ro nog i kroppen att få ut det! Det känns som om jag behöver inspiration! Så jag sitter och tänker här på när jag var liten och började skriva! Då pappa och mamma bodde ihop hade en skrivmaskin som jag älskade att skriva på! Inte för att jag skrev så mycket vettigt, men bara känslan av att höra tangenternas mekaniska ljud och slaget som blir av bokstavsstämpeln smällde till på pappret och plinget när man skrivit en sida! Den känslan är obeskrivlig och känner att jag verkligen skulle behöva ha den känslan just nu! Vart får man ens tag i en skrivmaskin idag? Hade vart så sjukt skönt om man kunde ha någon grej till datorn så man kan få den känslan! Hade iof den känslan lite när jag hade min alfhasmart 3000, bästa någonsin man skrev utan att se stavfel mm utan man kunde bara skriva utan att se något annat och inte så många ord försvann för mig som det gör nu när jag skriver på datorn!

Får kanske kolla på detta 🙂 älskade verkligen den 🙂 man kunde ha upp till 10-12 dokument igång samtidigt så när jag kom hem så laddade jag upp detta direkt i ett word dokument 🙂 så sjukt skönt 🙂

Måste kolla vad en sådan kostar 🙂

Hoppas ni får en bra natt så ska jag ut i köket och ta mediciner och sedan sova ❤️❤️ godnatt ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s