Paniiiik!

Äntligen på jobbet efter en ja vad ska man säga! Kaos morgon! Allt gick bra jag var ute med hundarna fixade allt till dem och fixade väskorna till jobbet 🙂 så sprang jag ut till bilen startade den och började snöa av den! Satte mig i bilen… skulle stänga dörren den studsade ut igen, försökte mycket logiskt och i ren panik stänga den hårdare inte heller det fungerade… konstigt va?!? Ingen fara än hinner jag till lektionen, kanske inte till mötet men till lektionen! Efter en stund med bilen igång för det kanske släpper när bilen blir varm.. be inget funkar! Fan börjar få smått panik ringer älsklingen, pappa, älsklingens jobb mobil! Inget svar försöker stänga igen går inte! Går ut och försöker stänga dörren från utsidan! Inget funkar… älsklingen ringde tillbaka och skulle komma efter en stund!

Lite lugnare, skickar sms till jobbet kommer inte hinna till första lektionen! Attans också! Går in tar med hundarna ut på en promenad för att få bort frustration! Går förbi bilen försökte stänga dörren för att inte lampan skulle vara på! Lyckas stänga dörren men tror ni jag får upp den sen… Ne varken från insidan eller utsidan! Suckade lät den vara! Googlade om det eftersom hjälp var långt bort:

När centrallåset är upplåst- lyft dörrhandtaget på dörren som inte går att stänga. klacken i låskistan bör nu åka tillbaka. Prova att stänga dörren, prova också att låsa upp och låsa dörren för att få det att fungera!

Går med hundarna medans jag försöker googla lite! Får upp detta tips! Och tar in hundarna. Går ut till bilen trycker på dörren och trycker på låsa och låsa upp knappen och

Rätt var det är så klickar det och det fungerar! ÄNTLIGEN!!!! Sååå skönt! Jag dör!

Men kommer till skolan kollar hur dörren fungerar och den funkar! Skönt! Men surt att missa möte och lektion! Men vad ska man göra. Känner mig hur pass jag inte är utrustad för sådan här vinter! Att jag har så mycket kvar att lära mig kring både klimat och väder 🙂

Men vilken lycka när man kommer till skolan ser detta 😍

<<<<<
kt mysigt att det är möjligt att åka skridskor så nära skolan 🙂 jag fick en Flashback till min grundskole tid på Korsbergaskolan 🙂 då dem spolade grusplanen till en skridskobana 🙂 vi var typ dem sista där nere som fick uppleva det 🙂 mina syskon tror ju bara man kan åka skridskor på isbanorna 😂 även om jag också har sjukt med respekt för vart jag skulle sätta mina fötter på is! Jag föredrar också ishallar 😉 Hahaha så stor skillnad på hur man beter sig olika i detta avlånga land 🙂

Hoppas ni har en bra dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s