Så trött på alla mail!

Asså jag vet inte hur det är med er men asså jag får säkert 30 mail om dagen om bara reklam! Det är hur många som helst och igår började jag tröttna på detta och började att avregistrera mig! Och ska från och med nu börja med att dels inte handla så mycket på nätet men också att inte klicka i den där jvl rutan med att jag gärna tar emot nyhetsbrev! Även om det är företag som jag gillar som ex Ikea, hm eller gina exempelvis! Så behöver jag något från dem har jag appar och hemsidor att kika på inte behöver väl jag sitta och radera 40 mail i veckan på erbjudanden som endast ska få mig att vilja handla eller känna mig typ misslyckad för att man inte handlar!

Likväl som det stör på min brevlåda ej reklam tack! Så försöker jag göra det samma med min mailbox för att slippa någon form av stress :)! Eftersom jag håller på med mina sociala medier som det är så måste jag börja begränsa mig och få annat gjort och jag hatar att ha notiser om att du har mail eller något spel som du har något att spela på!! Jag hatar den lilla röda ringen som det står att jag har en notis! Stressande som fan! Då jag vill ha det ganska så tomt i telefonen!

Suck alltså! Men nu är jag iaf uppe jag ska försöka fixa ordning någon frukost ta ut hundarna och få upp min älskade sambo från sängen ❤️ och den jvl huvudvärken är fortfarande pain in the ass (eller ja head) den går inte över har nog åkt på någon skit :/ Ne nu ska jag springa och dricka vatten för min huvudvärk och försöka komma igång med dagens alla uppgifter 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s