Hallo!!!

Efter förmiddagens alla läkarbesök blev jag inte liggandes i sängen och skulle sova utan blev sittandes i soffan med jobb 🙂 så nu är alla dokumentationer från i höstas inne och jag kan fixa i morgon på min planeringstid. 🙂

Sen har det kommit knappar till mig 🙂 Såå sjukt bra 🙂 dem får åka till jobbet i morgon 🙂 och nu sitter jag och älskade Belinda här och virkar 🙂 sååå sjukt skönt 🙂 och hundarna ligger här med oss såklart 🙂 men jag virkar inte för har för ont idag :/

Det blev köttfärssås till middag och jag känner att jag åt för mycket igen 😂😂 men i morgon blir det träning 🙂 det blir simning och sedan kanske lite träning 🙂 woop woop 😉

Hoppas ni alla har det bra så ska vi fortsätta med virkandet här :)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s