Inspiration!

Så sugen på att flytta och ha ett så sjukt mysig hörna utan tv och bara en soffa med inbjudande kuddar! Tända ljus och blommor! Med ett snyggt färgtema! Vi har blandat ihop allt här i den lilla lägenheten och skulle behöva större yta för att få det till ett snyggt färgtema!

Och att få en kreativ läsplats ❤️❤️ så fantastiskt att kunna ligga här och kunna läsa, skriva och lyssna på pod 🙂

Att få ett dressingroom, att få en plats där man kan visa sina kläder, få ordning 🙂

Ett välplanerat kök och få en vacker miljö att ungås i 🙂

Finns så sjukt mycket vardagssaker som både kan bli vackra installationer och konst som blir personlig 🙂

Jag är så glad över min lägenhet! Men att bo i en hyresrätt blir lite jobbigt för att man inte kan göra det så personligt och mysigt som jag skulle vilja 🙂 och jag har för mycket grejer 🙂 jag vet älskling! Men jag älskar mina köksmaskiner 😂😂 men drömmer just nu om ett mysigt och mer personligt hem 😂❤️ drömmen om en villa och ett eget hus ligger mig varmt om hjärtat ❤️ men just nu så får man försöka göra det bästa av situationen här och kanske ställa undan lite maskiner och försöka få fatt i den mysiga känslan här hemma ❤️

Jag älskar vår lägenhet och vårt liv men att ha ett eget hus är verkligen en dröm för både mig och älsklingen men vi har inte sett rätt hus och vet inte hur vi vill bo 🙂 om det är mer i ett bostadsområde eller om det ska ligga lite mer enskilt utanför samhällen 🙂 och där måste vi nu börja fundera kring vart vi vill vad vi vill och hur vi vill ha det 😉 och hur vi vill att vår familj ska utvecklas så vi inte står där helt plötsligt med för få rum 😉

Men känner mig sjukt inspirerad 😉 bilderna är ifrån Pinterest och jag har själv komponerat dem till dessa kollage med hjälp av olika appar och formaterings filer 🙂 tack för mig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s