Lektionen avklarad :)

Här var det kaos i morse och hundarna ville mysa och ville få oss att lugna ner oss här när vi båda skulle ta på oss kläder och fixa inför dagen 🙂 sen tog jag dem på en promenad och så fick dem frukost när vi kom hem från promenaden 🙂

Sedan fick jag ut och skotta av bilen det var fin snö, stora flingor men ca 10 centimeter tjockt lager med snö som skulle bort från bilen 🙂 detta medans att jag lyssnar på creepypoden 🙂 sen blev det att åka till skolan och ha lektion:

Vi planerade vilka bord som skulle göra vad 🙂

Och så städade vi många skåp och i alla delar av slöjdsalen och gav bort en hel del till bilden 🙂 i morgon så ska jag städa lite mer 🙂 men det blir i morgon det för nu är det massa andra lektioner här idag och jag måste åka till läkaren och ta prover och så ska jag till sjukgymnasten och så var det något mer också 😂 Jajaja det är skönt att det är på torsdag då jag har en lektion och sedan ska jag hjälpa till på andra lektioner så tur det iaf 🙂 kommer dock att missa ett möte idag vilket är dumt men som tur är så har jag snälla kollegor ❤️❤️

Men sen är det inte så mycket mer läkarbesök som ska bli nu på ett tag 🙂 eller ja ett besök till hörcentralen och så sjukgymnast, och självklart kuratorn 🙂 så det känns väl bra 🙂 men så låste jag fortfarande jobba med mig själv 🙂 måste få allt att fungera 🙂 men nu ska jag göra klart här på jobbet innan jag måste åka till vårdcentralen 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s