Älskar dig ❤️❤️

Jag har hittat lite appar som man kan redigera bilder via 🙂 därför det blir en del collage nu 🙂 älskar dem 🙂 men det är också så att jag är fruktansvärt kär för tillfället 🙂 i min sambo, mina hundar och hela livet trotts alla problem så är jag säkrare än någonsin och mer uppfylld av energi 🙂 jag känner mig som mitt forna galna jag 🙂 den som sjunger typ hela tiden 😂😂 och detta innebär också att jag fått ”vår” låt på huvudet ❤️❤️

Älsklingen jag är så kär i dig och älskar dig av hela mitt hjärta ❤️❤️ att ett år kan gå så fort ❤️❤️ och så mycket som sker på ett år! 2 flyttar! Massa krångel med hus! Ex och samtidigt vara 100 mil ifrån varandra så många månader ❤️❤️ men klarar vi det klarar vi allt ❤️❤️ du och jag ❤️❤️

I set out on a narrow way many years ago

Hoping I would find true love along the broken road

But I got lost a time or two

Wiped my brow and kept pushing through

I couldn’t see how every sign pointed straight to you

That every long lost dream lead me to where you are

Others who broke my heart, they were like northern stars

Pointing me on my way into your loving arms

This much I know is true

That God blessed the broken road

That led me straight to you

Yes it did

I think about the years I spent just passing through

I’d like to have the time I lost and give it back to you

But you just smile and take my hand

You’ve been there you understand

It’s all part of a grander plan that is coming true

Every long lost dream led me to where you are

And others who broke my heart they were like northern stars

Pointing me on my way into your loving arms

This much I know it’s true

That God blessed the broken road

That led me straight to you

Yeah

And now I’m just rolling home

Into my lover’s arms

This much I know is true

That God blessed the broken road

That led me straight to you

That God blessed the broken road

Ooh, ooh

That led me straight to you

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s