Godmorgon :)

Idag är det fredag 😌😍😍 så skönt 🙂 veckan är snart över och helgen runt hörnet 🙂 ännu ev veckas jobb är avklarad 🙂 är fortfarande sjukt förkyld men ska till badet idag och träna 🙂 känns skönt 🙂

Men när jag idag öppnade telefonen här på morgonen möttes jag av detta:

Jag har sett den förr men det är så sjukt viktigt att man tänker på det! I skolan finns inte längre ett uppfostrings ansvar på det sättet som fanns förr! Vi har ett utbildningsansvar som jag måste säga blir allt svårare pga attityder och diskussioner om självklara regler som att lämna mobilen! Som att ta av sig jackan. M.m. Det är halvt tröttsamt och är man på jobbet på en dålig dag så kanske man låter regler försvinna bara för att man inte orkar ta kampen varje gång! Det är så tröttsamt att diktaturers dessa mobiler i all evighet! Ja det är en liten reflektion jag har och känner att jag måste själv bli bättre på att upprätt hålla reglerna och bli mer konsekvent 🙂 så det ska jag jobba med idag 🙂

Men nu ska jag fixa att dela mediciner, packa, ta ut hundar och äta frukost här innan jag ska iväg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s