Mätt, glad och lycklig ❤️❤️

Resterna från köttfärssåsen blev idag till en av mina favoriträtter som jag helt glömde på min lista här i veckan för det var så längesedan vi åt det 😉 och även detta sjukt svårt att få ett snyggt kort på när man äter den direkt 🙂 Hahaha 🙂

Och det är Lasagne 😍😍

Här får ni endast ett kort på hur den såg ut innan den var gräddad 🙂 ett tipps (när man råkar ta lite för liten form) Ställ ungsgallret på långpannan som du lagt folie i och grädda där på så slipper du tvätta så mycket ugn om den bestämmer sig för att koka över 🙂

Men vad har jag mer gjort idag 🙂 jo krånglat med både Telia, vårdcentralen och apoteket! Men efter 2 samtal till vårdcentralen dels av mig och sedan också av apoteket fick jag tillslut både recept och medicin 🙂 så super glad även om det såg lite tufft ut ett tag där 😉 sedan på Telia så bråkade jag lite om mitt abonnemang och fick ner kostnaden med typ 250 kr genom att bara klaga lite 😉 hade massa skit som jag betalt för men inte använt så drog bort det nu 🙂

Efter lite jobbigt på stan så blev det en tur till syndarns näste 😂 Såå sjukt god limepaj med hallonmaräng serverad med grädde ❤️❤️ asså to die for! Men tog bara en te till och inte varm choklad 🙂 så är ändå lite duktigt 🙂 behövde inte ta socker till sockret så att säga 😉

Hundarna är trötta efter promenaden dem fick av älsklingen 😉 och jag är lite sockerkickad fortfarande men börjar även jag bli lite trött 🙂

Sedan ja sista lektionen idag gick bra hann inte ta något kort på processen av pennfack och hörlurshållare 😂😂 så söta mina små 7or även om man får vara lite halv taskig mot dem för att få dem att våga försöka själv 😂 eller ja taskig och taskig 🙂 men iaf tvinga dem att ta det obekväma och oerhört stora klivet att börja sy 🙂 vi har maskiner som går av sig själv och så ber jag dem att hålla hur dem tror man ska hålla, så startar jag maskinen alltid på lägsta tempot så dem inser att dem klarar av det 😃 detta problem är det jag tycker är jobbigast att kämpa mot i skolan :/ att dem inte tror på sig och tycker att allt ska vara så perfekt medans jag anser att det ska hellre vara en rätt process än felfritt! För maskinerna är inte deras egna och handskas av sjukt många varje dag! Så man kan liksom inte förvänta sig att sömmarna blir bra för det är fullt med rattat och annat som jag inte alltid hinner med att rätta till innan varje lektion 😦 och alla tycker det är sjukt roligt med saker man kan ställa om, av någon anledning även om det inte gör så mycket för dem just då! En knapp som går att trycka in, en skruv som går att skriva på, en spak som man kan röra, en fjäder man kan ändra på och stolar som man kan åka upp och ner med… att dem ens får något gjort 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s