På jobbet :)

Sjukt trött i kroppen efter badet nu på morgonen och slänger upp en bild på mig i bikini! För nu är jag trött på alla kropps ideal! Jag ser ut såhär lite för rund, lite för stor enligt mig men det är inte den jag vill vara men jag kan leva med det! Jag vet ju varför :/ jag kan inte leva så hälsosamt som jag vill då jag har kroppsliga och psykologiska problem som stoppar mig! Att på 40 min ha bassängträning för att börja är det jag klarar av :/ önskar jag kunde mer men min kropp är livrädd för att jag ska gå all in 1000% på någon träningsperiod och sedan köra slut på mig, ja för säkert hundrade gången! Så sjukgymnasten vill inte att jag ska träna med vikter eller ens på gymmet än för min kropp gör allt för att vila, då den är så sönder och trött att den avaktiverat musklerna… att bara gå på promenad med hundarna varje dag och göra övningar för att styrka de små musklerna är det jag får göra! Jag gör framsteg men sjukgymnasten vågar inte pressa för hårt för ett bakslag kan bli tungt att ta sig upp ifrån!

Men här i salen idag så görs det konstverk 🙂 super fina 🙂 här är 2 av de 12 som görs av en klass i åk 9 🙂 sååå fina 🙂 dem är fantastiskt duktiga så sjukt nöjd är jag 🙂

Men nu tänker jag åka hem till Belinda och hundarna för smart som jag är glömde jag dels alla papper till vad jag skulle göra nu på den lediga tiden och mina mediciner 😂😂😂 ibland är jag inte så planerad som jag vill tro 😉 jag litar på att mina förberedelser är korrekta och dubbelkollar inte 😉 detta kostade mig idag 40kr på att jag inte hade lås med mig till badhuset … så sjukt osmart! Men men vad ska man göra när man förlitar sig på ett huvud som fungerar till 80% 😂😂😂 eller ens det 😉 Ne nu ska jag hem och äta jag är hungrig som fan 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s