Godmorgon❤️❤️

Idag drog vi på oss vinterkläderna och gav oss ut på en promenad på ca 1 timme 🙂 sedan kände väl både jag och yra att våra kroppar lnte fixade mer :/ jag som hade tänkt att jag skulle göra sjukgymnastiken och börja med min tränings app här idag! 🙂 men med creepypodden i öronen så gick det ganska lätt att gå rundan 🙂 Alva var lite irriterad på att det tog sån tid för oss att få på oss alla kläder 😉

Men måste säga att hurttacollection 🙂 där både overalls och koppel kommer ifrån är fantastiska och har räddat yra många gånger 🙂 vi måste dock bli bättre på att använda yras overall speciellt, då hon tappar så sjukt mycket päls och man ser huden på många ställen så blir det mer så får vi nog ta och köpa någon fleece overall till henne med ❤️ stackars gamla myran ❤️ inte lätt att bli gammal 😍😂❤️ fast har du en frisbee eller tennisboll/pinne/fotboll då är hon allt ung igen 😍❤️

Sedan blev det frukost för hundarna dock inte för mig ännu men ska snart ut och stoppa i mig både lite smörgås och medicin 🙂 så jag kan stoppa värken jag känner är Påväg :/

Men när man är i sängen och Alva ligger såhär och myser med en så är inte det viktigaste att ta sina mediciner 😉 det ligger ganska långt ner på skalan då ❤️ bordercollie mys går alltid först ❤️

Planeringen för idag är väl att snart ta sig upp för att fixa frukost och så 🙂 sedan ska vi möta upp Belinda, Tobbe och barn på badhuset för en dejt där ❤️😍❤️ i Em blir det trav och mat hemma hos svärfar Uffe och Catharina 🙂 då hoppas jag mina händer fungerar så jag kanske kan fixa klart de sista delarna till nallarna som jag ännu inte fått klart 🙂 så kanske man kan få ihop dem här under morgondagen 🙂 så det är väl dagen i helhet 🙂

Hoppas ni får en fantastisk lördag ni med 🙂

Alva är i mys mode och hoppas nog på en mysdag med dem hon älskar mest avallt 😍❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s