Dags att sova :)

Ja här är lite bilder från kvällen 🙂 för jag fick lite inspiration till att fixa disk och diskbänk och bäddade om i sängen 🙂

Hundarna som aldrig tigger 😉 och aldrig får saker vid bordet 😉 lyckades charma älsklingen till 1000 😂😂😂 sötnosarna 🙂

Jag mår väldigt illa just nu i kroppen och hoppas att jag ska kunna sova bra men vet inte riktigt hur det ska gå nu :/ känner mig ganska öm i kroppen :/ suck alltså att det alltid är något :/ får försöka göra några avslappnings övningar tror jag 🙂 dock blev det ingen trolls här i kväll men får se den en annan dag 🙂

I morgon så har jag åk 6 och åk 9 🙂 så det är väldigt Chill måste jag säga 🙂

Ska väl vila nu och fortsätta lyssna på pod 🙂 det är creepy podden idag då jag lyssnat klart på wow podden som kom ut idag 🙂 och får alltid massa energi av Sofia Wistam och Pernilla Wahlgren 🙂 så underbara 🙂 och även creepy podden underlättar mitt liv dock bara inomhus under kvällarna 😂😂 för jag vågar inte gå och lyssna på den när jag går med hundarna på kvällen 😂😂😂 Hahaha 🙂 men imorgon så blir det tillbaka till rutiner och kanske försöka lägga till lite nya hälsosamma rutiner 😍❤️

Hoppas ni alla haft en bra dag så ska jag slänga mig i sängnu 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s