Godmorgon ❤️

Idag hade jag förväntat mig en dag med Alma ❤️😍 men min kropp sa ifrån! Höfter och rygg gör ont och jag tappar saker hela tiden :/ att skriva detta inlägget via iPhone innebär att den ligger på bordet och jag pekfinger knappar mig fram :/ jag skulle plocka ur diskmaskinen men efter att ha tappat och räddat 3 stycken glas insåg jag att mina händer inte fungerar idag och jag kan inte göra så mycket mer än att vila mig iform 😩☹️ är så trött på detta att jag aldrig vet riktigt hur min nästa dag kommer att bli när jag är iväg på bad och andra aktiviteter :/ suck :/ idag är jag väldigt deppig på Min kropp och huvud då migränanfallet än en gång är på g:/ hoppas ni har en bättre dag ❤️

5 tankar om “Godmorgon ❤️

  • Jo men detta brukar inte gå över för mig :/ mina händer kan ”sova” i fler dagar och trotts alla mediciner så händer detta :/ trotts att dem röntgat, kollat alla nerver och tagit prover så är det ingen som förstår vad det är för fel! Höfterna värker och det hugger till i dem när jag går, ryggen gör ont i svanken och ligger där och bara markerat att den gör ont. Så jag jag händer och armar som somnar och jag är kraftlös :/ och ingen vet vad det är och trotts alla mediciner av smärtstillande jag tar 4 olika under dagen och maxdos på alla så fungerar det inte :/ smärtan blir värre :/

   Gilla

   • Ja det är kollat, reumatism, Sjögrens syndrom, någon annan syndrom men allt som är fel är att jag har sänkt sänka och har Haft det sedan 2003 typ och sedan att jag hat faktorer för både reumatism och någon annan sjukdom som jag inte kommer ihåg! Men varför jag är så trött att jag somnar vet dem inte, varför jag får så ont att jag inte kan hålla i saker vet dem inte heller :/ och varför jag ibland tappar ord och tappar fokus vet dem inte heller … inget provsvar ger något svar! Och jag äter massa vitaminer med för att jag ska må bra 🙂 men jag märker knappt någon skillnad på det :/ det enda som gett bra resultat är kortison men det ska man helst inte ta för länge :/

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s