Ja inte så produktiv…

… idag har jag knappt kunnat göra något har gått mellan sängarna och soffan och känt mig rastlös och armar och händer känns bortkopplade och slöa. Rygg och höfter värker och migränen är ett ständigt molande huvudvärk som än inte bryter sig ut! Älsklingen badade hundarna och jag fick torka av dem 🙂 sedan har vi legat hela dagen och myst och nu så har vi beställt mat för ingen av oss orkar något :/

Eller jo jag har ätit glass 🙂 och lekt med min drake 😂❤️

Hahaha produktivt! Men nu kommer maten så får ta och äta 🙂 för nu blir det mat och sedan har älsklingen lovat att vi ska se på trolls 😍😍❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s