Godmorgon :)

Nu börjar dagen ❤️ och veckan 🙂 tiden går så fort 🙂 men känner mig taggad på att starta dagen här 🙂 somnade igår genom att ligga och krama Alva ❤️ bästa sättet att varva ner att slänga sig bredvid hundarna ❤️❤️

Men idag är det måndag och jag ska fortsatta att fixa QR koder, göra nya platser till åk 6 och kolla över alla uppgifter 🙂 så jag är ganska nöjd med min planering 🙂 ska ev ta med mig så jag kan virka mina fötter till nallen idag 🙂 men vi får väl se 🙂 har lite idéer 🙂

Nu ligger jag här i mörkret i lägenhet hör snarkningarna från älsklingen och yra :)! Alva hon ligger vid älsklingens ben och sover just nu ❤️ detta är en av de bästa stunderna på dagen innan jag kommit upp för då har jag oftast inte börjat att få ont :/ men jag känner att det börjar sticka i både händer och höfter just nu så hoppas att det inte blir allt för jobbigt idag med det onda :/ hade ju tänkt att försöka starta med 30 dagars tränings appen här nu ❤️

Ja hoppas ni får en bra morgon så ska jag ta mig upp försöka träna och ta ut hundarna ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s