Veckan är igång :)

Hundarna har vart ute och kissat 🙂 och ligger nu och vilar sig igen 🙂 jag tog mig i kragen och startade min tränings app! Det var jobbigare än väntat, det var super bra tränings guider och den går på tid så man vet hur ens progress är 🙂 så detta ska bli min nya rutin nu 🙂 och nu i början så är det inte tiden som är det viktiga utan att jag gör det korrekt och ser till att alla de muskler som avaktiverat sig blir aktiverade igen 🙂 så nu har jag satt min ton på veckan! Bara att jobba efter detta nu 🙂

Känner mig fanatiskt nöjd 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s