Bröd i ugnen :)

Ja min dag har varit lite kaos med få maskiner och mycket diskussions uppgifter vilket var roligt 🙂 faktiskt 🙂 så så sätt var det ju bra 🙂 perfekt faktiskt 🙂 men hade elever som lyckades ta sig upp i ventilations utrymmet i skolan genom ett av mina förråd så har vart i telefon med både rektor och vaktmästare här hela dagen!

Men fick lite virkat idag när det var lugn filmvisning i skolan 🙂

Så när jag kom hem idag var alla benen klara till björnarna 🙂 och innan jag började att montera ihop dem blev det mat 🙂 en korvgryta med liten kryddigare korv och tomatkross :)! Väldigt god ihop med pasta 🙂 såg inte så god ut på bild 😂😂 så lägger inte upp 😉 hundarna tiggde morötter efter maten 🙂 och jag fixade tvätten och hängde in och lade in den 🙂 tog bort en massakerad leksak och hade fått iordning på disken 😉 allt detta med Sandra typ i luren 😍😂❤️ tror vi pratat säkert i 3,5 timmar idag 😂😂

Men en av två björnar blev monterade idag 🙂 super nöjd 🙂

Sedan kom jag på att jag skulle baka bröd 😂😂 men gör var sitt inlägg om recepten 🙂 annars blir det så långt här 🙂

Hoppas ni haft en bra dag 🙂 ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s