Godmorgon ❤️

En ny dag 🙂 så skönt 🙂 men är så trött på min kropp! Skulle lägga mig i gästrummet igår för att jobba lite och ja… jag sten däckade! På riktigt alltså! Vaknade upp vid 23.30 som en zombie och förstod knappt vart jag var! Bläää alltså! Men ska försöka att vara vaken mer idag ❤️ om det ens går :/ idag så är det åk 8, 9 och sedan 2 lektioner med åk 7 på schemat 🙂 känns helt okey 🙂

Har så sjukt ont i mitt tandkött fattar inte varför jag alltid får infektioner där när jag är förkyld för tillfället 😩 får typ ångest på kvällarna över att jag tror att tänderna kommer trilla ur :/ helt sjukt!!! Får nog ringa vårdcentralen ❤️

Men nu så ska min trötta kropp som sovit i säkert 10 timmar ta sig upp och få ut hundarna och göra tränings appen och fixa fram frukost 🙂 och idag får jag nog gå ifrån principen jag lagt till mig att jag ska äta bara mjukt bröd på helgen! För jag har helt enkelt för ont i tänderna och vill inte riskera att få mer ont plus att det känns som att knäckebrödet river i munnen :/ så får äta mjukt bröd tills dess att detta går över 😩

Hoppas er tisdag startar bättre ❤️ tur att Alice och Bianca släppte sitt nya avsnitt här i dag så jag har det se fram emot 😍❤️❤️ Ne nu måste jag ta ut hundarna och få i mig medicinerna så att jag kanske kan känna mig som människa ist för zombie ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s