Godmorgon …

Idag var det tungt att gå upp jag känner mig inte alls pigg :/ har svårt att äta och ont i huvudet :/ usch :/ ska vila en stund innan hundarna måste ut så hoppas att det går över iaf lite tills jobbet börjar :/

Idag är det först möte sedan är det ja jag vet inte riktigt nu kan inte tänka… hatar att känna mig sjuk :/

Hundarna har vart ute, jag har tränat i och försökt att äta frukost :/ 2 bett gick resten fick hundarna :/ suck alltså! Vet inte hur jag ska bena ut jobbet idag! Men går hellre dit och försöker eftersom det bara är en förkylning ❤️ så får man kanske gå hem sedan om det inte fungerar 🙂 Ne vila en stund för att se om det hjälper något ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s