Godmorgon…

Har haft en super jobbig natt med feber och pendlat in och ut i sömnen och känner mig allt annat än pigg just nu :/ hoppas att detta går över fort alltså! Väntar på att vårdcentralen ska öppna så jag kan börja ringa och se vad dem kan göra åt det! Har ju någon infektion antagligen då jag har ett väldigt ömt tandkött… ja det känns lite som att jag aldrig riktigt hinner bli frisk innan. Nästa grej!

Men hundarna har fått gå ut och kissa i plusgraderna som nu kommit till staden och dem har nu fått mat också 🙂 och älsklingen är uppe och snart Påväg till jobbet! Jag ska försöka vara vaken här tills vårdcentralen öppnar hoppas att det går 🙂

Hoppas ni får en bättre dag än vad jag verkar få ❤️

3 tankar om “Godmorgon…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s