Ja… tur att jag har er!!

Mina två trogna svartvita Slappisar som älskar när mamma är hemma och ligger och slappar i sängen med er ❤️❤️ även om jag fick infinna mig vid datorn en liten stund för att fixa en inbjudan till Belinda och Tobbes bröllop då deras inte har kommit så gjorde jag en Disney och superhjälte inspirerad snabb inbjudan på Word Publisher 🙂 så sjukt kul 🙂 så nu ska vi skriva ut det så får ni se den när den kommer till oss sedan 🙂 perfekt 🙂

Jag åt precis lunch och tog medicin men ångrar beslutet att äta :/ min mage var inte beredd på det! … suck! Men men vad ska man göra….

Vårdcentralen tyckte inte att mina besvär var tillräckligt akuta så jag får vänta tills det planerade mötet med läkaren på måndag! Och jag skulle höra av mig till tandläkaren för mina blåsor på tandköttet för de krämer jag har provat var det som dem kan rekommendera vid så kallad afte, dvs blåsor i munnen vid ex förkylning och virus infektion. Så fick inga svar och tandläkaren kunde bara komplettera med att skölja munnen när jag ätit och inte borsta direkt på såren men ändå se till att det inte fastnat något där. Sedan också såklart använda sig av gel och krämer mot blåsor i munnen…

Så just nu så känns det inte så bra med munnen eller så och detta med att jag får typ som vallningar kan vara att det är något hormonellt fel men detta var bättre att jag tog upp med min egen läkare här på måndag! Så vad den kan se är det att min stressade och trötta kropp har reagerat kraftigt på en hormondipp samtidigt som jag blivit offer för en virusinfektion! Måste säga att mitt immunförsvar inte är det bästa! Jag fick dock rådet att jag kan träna lätt och vara ute och gå för inget av dessa sjukdomar försämras av frisk luft och daglig motion! Ja mer än så fick jag inte svar på hoppas att jag får svar på måndag!!!

Hoppas ni har en bra dag nu ska jag tillsammans med creepy podden ligga och vila en stund till ❤️ innan älsklingen kommer hem ❤️❤️

En tanke på “Ja… tur att jag har er!!

  1. Jaja….vc är ju som den är. För blåsorna skulle jag vilja rekommendera bikarbonat. Det hjälpte mig!
    Tag en halv tesked bikarbonat och lös upp
    i 1 dl vatten. Skölj med detta efter varje måltid. Det gör inget om du sväljer för magen gillar också detta. Låt inte blandningen stå utan gör nytt varje gång.
    Lycka till gumman!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s