Helgen!

Ja i fredags fick vi efterlängtat besök av Josephine och William 😉 vänner till älsklingen 🙂 och detta blev till en sjuk spontan fest som det sedan tog hela lördagen för att dels återhämta oss själva men också att komma iordning med all disk mm 😂 men så sjukt kul vi hade 😂 igår så virkade jag och sov mest!

Fest bild ❤️❤️ så roligt 😂❤️❤️

Dagens brunch ❤️❤️

Inhandlade lite nya kit idag på Panduro 🙂 och två böcker till älsklingen 🙂 en om Putin och en om Palme 🙂 så han var super nöjd 🙂 så köpte jag den senaste från serien 50 nyanser 🙂 nämligen mörkare 🙂 har dock inte börjat att läsa den men Jaja 🙂 det blir väl här i veckan 🙂

I morgon ska jag försöka fixa ljuslådan som jag köpte 🙂 men idag så har jag mest fokuserat på att greja med detta sätt som jag fick av mamma i födelsedags present 😉

Så det blir att ta med sig det i morgon på jobbet och försöka jobba med den samtidigt som det är elevensval som jag suttit och förberett mig för på kvällen här 🙂 kommer bli så fantastiskt 🙂

Alva och älsklingen hade lite mys innan det var dags att gå ut för sista gången idag ❤️

Men nu ligger vi alla i sängen och jag ska ställa mina klockor och försöka att somna 🙂 har sovit större delen av kvällen och eftermiddagen 🙂 blir ganska trött av att vara värdinna men det är fantastiskt kul 🙂 men älsklingen är sjuk så det var en ganska dålig helg men detta var bestämt sedan länge så 🙂

❤️❤️❤️Men nu sova ❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s