Tung dag!

Asså jag är så trött idag på typ allt! Läkarna förstår inte och jag är så trött på att vara försökskanin! Men nu verkar det som att dem än en gång viftar bort det! Att smärtan är påhittad mer eller mindre och att jag ska hålla modet uppe och hoppet för att komma vidare! Jag är så trött på detta!

Men men efter jobbet fick jag iaf mat ungspannkaka 🙂 och sedan fick jag några timmar sömn efter all turbulens här idag! Så skönt sedan blev det lite samtal med både Sandra och sedan mamma för att diskutera dagen och även lite allmänt om livet 🙂 så det var skönt 🙂 sen har jag legat rastlös men utan energi att göra något! Jag har inte ens orkar virka idag vilket är sjukt jobbigt! Suck känner mig så nere!

Sedan har vi också haft en elevensval Em för att gå igenom hur man jobbar som kläddesigner :)! Så det var skönt och roligt att ha lite längre lektion! 🙂 vi hade kul men en liten miss med lektions sal så blev det inte riktigt som jag tänkt mig! Hahaha men vi hade roligt ändå 🙂

Men nu ligger jag i sängen med en trött kropp och huvud efter dagen och ett blött hår som precis blivit omhändertaget med inpackning och balsam! 😍😍 så skönt så kanske man kan ha utsläppt hår här imorgon ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s