Godmorgon…

Ibland när jag vaknar så är jag så sjukt trött och slö att jag funderar på om min kropp ens vilat under natten! Rygg och höfter är ömma och ögonen vill knappt vara uppe och huvudet värker redan :/ suck alltså! Men det är tur att man har Alva som ligger här bredvid och gör att jag slappnar av och njuter av morgonens stillhet, tysthet och förväntningar på dagen!

Jag blev klar med armar och ben igår kväll till dockan 🙂 så det var super skönt 🙂 så nu ska jag montera hår och sedan sy kläder 🙂 och monters ihop dockan självklart 🙂 så roligt 🙂 ibland får jag allt saker gjort ändå! Så idag i skolan så blir det att virka små praliner 🙂 får se hur mycket jag hinner av det 🙂

För dagen börjar med möte sedan med klassråd och där efter är det åk 6, åk 8a och sedan en 7a så det är ganska lugnt med lektioner idag 🙂 och till åk 6 är det börja med att sy små ugglor medans vi ritar mönster till de tröjor dem ska designa 🙂 och där efter blir det att börja klippa i tyg 🙂 så det blir sjukt bra 🙂 åk 8 dem ska fortsätta med sina gossedjur 🙂 men kom på nu att jag har glömt att göra två stycken ögon så det ska jag försök med innan lektionen 🙂 sedan blir det att sitta med att dokumentera innan sista lektionen ska gå igenom 7or, 8or och 9ors arbeten som dem lämnat in och försöka få in alla matriser i Vklass 🙂 och där efter har jag åk 7 och idag blir det att försöka planera för deras egen förvaring som ska kombinera virkning, stickning, sömnad, knapp, dragkedja och dragsko-låsning. För nu börjar dem bli klara med slöjdproven som dem startar upp åk 7 slöjd med 😉

Ne nu ringde min väckarklocka som jag ställde om på en tid för att kunna vila en sväng till innan jag verkligen måste upp! Nu är det kissning av hundar, frukost och medicin ihop med podd och självklart ska vovvarna också få mat 🙂

Ne jag får väl försöka ta mig upp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s