Snö kaos!

Jag vaknade i morse till blåst och hur mycket snö som helst! Så pass att hundarna knappt ville vara ute! Och än mindre gå på toaletten ! Snön yrde i dem kalla kastvindarna! Usch vilket väder men kommunen hade bestämt att skolorna skulle vara öppna så jag fick försöka ta mig ut helt enkelt! Känner mig än en gång allt annat än utrustad för detta vinterklimat! Trixande i ca 1 timme så fick jag ut bilen sprang till åk 6 och sedan till högstadiet för att få en lapp i handen att skolan stänger!

Dock skulle jag åkt hem med en gång men men, jag körde fast på parkeringen till skolan men fick hjälp där ifrån och fastnade sedan massa gånger till och det tog över en timme att försöka parkera bilen igen! Jvl snö! Jag fick ringa älsklingen. Så han och hans kollega kom med snöslunga och fixade parkeringen och parkerade om bilen 🙂 perfekt! Jag däckade i 2 timmar strax över när jag väl kom in! Men fick dra på mig mysbyxor, linne, mysstrumpor och min morgonrock för att hålla värmen då jag var helt iskall!

Sedan började jag tvätta 🙂 och fixa här hemma 🙂 innan vi åkte iväg på födelsedags middag hos svärmors sambo 🙂 perfekt avslutning på kaos dag 🙂 väl hemma sedan fick jag hänga den blöta tvätten här uppe och fixa klart disk och satte igång att fixa lampan som skulle upp i köket 🙂 jag fick byta kontakt med den i gästrummet då jag köpt en ojordad kontakt 😂😒 men lyckades att lösa det iaf 🙂

Blev super nöjd 🙂 men nu är det dags att sova jag och Alva ska mysa och slåss om platsen i sängen 🙂 det har varit en lång dag och jag är trött i alla muskler!

Sov gott! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s