Godmorgon :)

Äntligen fredag igen 🙂 såg att mitt inlägg från igår kväll inte blivit uppladdat, tror jag råkade somna mitt i processen av det 😂 så ska alldeles strax försöka hitta det och lägga upp det 🙂 för igår var en skit dag i snön här uppe!

Just nu ligger jag och Alva och myser och lossas att det är lördag 😉 och jag ska alldeles strax ta ut mina små här i snön som jag hoppas innerligt att det inte blivit mer!!! Kaos väder alltså! Ikväll har vi än så länge inga planer men vi får väl se vad man kan hitta på 😉

Om det blir en myskväll 🙂 idag så är det vattengympa men jag har sjukanmält mig då jag hostar och är så förkyld så får jag helt enhet ta det när jag är frisk 🙂

Men nu så ska jag försöka ta mig ur från sängen och börja min dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s