God natt :)

Jag och Alma ligger och snackar melodifestivalen här i sängen 🙂 det blev en övernattnings dejt här ikväll 🙂 Såå mysigt 😂😂 älsklingen tog chansen att sova i gästrummet han 😂😂 utan hundar och mig 😉 Hahaha Ne men ibland är det sjukt skönt att slänga sig i gästrummet och ha en hel säng för sig själv 🙂 och slippa trängas mm 🙂 så förstår han 🙂 men det är perfekt för då kan jag och alma spela våra spel 😉

Men tillbaka till mello! 5/7 rätt! 🙂 inte så illa 😉 vi hoppades för mycket på Edward Blom för hans låt var kanske inte den bästa men showen var ju så sjukt rolig och töntig så den gjorde att det blev en hit! Älskar den dansade hummern 😂😂 och de dansande borden :)! Sjukt roligt nummer måste jag säga och jag vet inte när man ska lära sig i Sverige att showen är lika viktigt som låten 🙂 men benjamins show var också super bra 🙂 det var lite Jackson stuk där 🙂 super bra första kväll på mello 🙂 förstår dock inte varken nummer, låt eller Kamferdrops. Jag kanske är för insluten i hur det ska vara men det är coolt att hon vågar vara sig själv och göra sin grej! Men varför Tobbe trollkarl var med i showen förstår jag inte och ja mycket oklart nummer kan jag tycka! Måste också säga att låtarna inte riktigt kom till sin rätt för deltagarnas röster och sång hördes sjukt dåligt genom musiken! Vilket kändes lite tråkigt!

Men kul med appen att man kan läsa både om låten, texten till låten och hur man kan rösta 🙂 samt att man kommer till telefonen eller meddelande när man klickar på det sättet man vill rösta 🙂 så sjukt bra 🙂 kanske var så förra året med 🙂 men detta år har jag mer gått och kikat vad appen erbjuder :)!

Men nu så blir det att sova här❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s