Slappis lördag :)

Jag älskar lördagar 🙂 vi tog oss upp i hyfsat tid och jag gick ut med hundarna och när vi kom tillbaka så var det frukost 🙂 sedan pratade jag med Sandra och under detta så bestämde älsklingen här att det var dags att ta med sig fika ut i snön 🙂 så vi tog med semlor och lite kaffe och juice till mig så satt vi uppe på trädgårdsbordets bordskiva och avnjöt detta 🙂 super fint väder och jag skulle tagit kort men vi körde en live på Facebook ist 🙂

Hahaha galen hundarna äter sina basketbollar i snön 😉 tror jag ska köra en live med hur det ser ut här inne i lägenheten så man kan kolla lite hur det ser ut 🙂

Sedan blev det dusch för både hundar och människor och jag somnade en stund 😉 kanske några timmar 😉 men det var sjukt svårt för älsklingen var sjukt uttråkad och höll på att störa när jag var trött 😡🤬😡 blev sjukt irriterad men fick nytta av den ignoreringsförmåga man har när man har små syskon! Man totalt ignorerar och lossas sova! 😉 jag vann för han gick släckte lampan och gick ut till skidorna på tvn eller trav 😉 nu är det isf trav på 😉 Alva som är min trogna kompanjon låg såklart vid min sida 🙂

Men nu är det dags att ta sig upp och ur den sjukt mjuka, bekväma och varma sängen 🙂 iof har vi runt 25 grader jämt i lägenheten så inte för att det är kallt ändå men att slapp i sängen är en av mina bästa hobbies 😉 Hahaha

Men nu börjar dessa två också tröttna på att vi slappar och börjar bråka om leksaker mm 😉 yra blev arg på Alva då Alva fick för sig att busa med mig … så ja vår säng är också deras brottnings rink 😉

Hoppas ni haft en bra dag ❤️❤️ jag har fått vila min kropp och även om det är tråkigt så är det välbehövligt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s