Frukost :)

3½ dl vetemjöl.

2 tsk bakpulver.

2 ägg.

2 dl havremjölk

2 dl havregrädde för matlagning

1 dl flytande margarin mjölkfritt

Blanda ihop och låt stå en stund innan du gräddar dem 🙂 jag brukar göra så att jag blandar ihop allt och sedan letar upp och startar våffeljärnet 🙂 frukosten gjordes ihop med whalgrens värld :)! Och det blev super gott 🙂 första gången vi använde våffeljärnet här i lägenheten 🙂 så mysigt 😍😍

Vi ska snart åka iväg och lämna Bingolotto och glasögon till Margit 🙂 och sedan blir det hem och fixa lite inför tvätt och jobb 🙂 jag har en del att rätta och haft ganska svårt för detta i veckan!! Men nu i eftermiddag så måste jag lösa det! Har inte så mycket val!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s