God kväll :)!

Ja då var denna söndag slut! Jag hann dock inte med så mycket jobb som jag kanske hade tänkt i min tidsoptimistiska hjärna :)! Men det är kategoriserat och redo för att återupptas här i morgon 🙂 så det känns bra 🙂

Brödet jag bakade blev så bra 🙂 måste verkligen rekommendera ramlösas kvar konditori mjöl för bröd! Så fluffigt som brödet blev 😍😍 bästa mjölet 😉

Har även det andra som är blå förpackning detta är bra till småkakor mm vilket jag ska försöka mig på här i veckan att prova också 🙂 men så bra blev bröden som ändå hade ganska mycket grahamsmjöl i sig 😍😍

Sedan har jag städat lägenheten och grejjat med tvätt och disk 😉 dock har jag trotts att jag jobbat med detta ändå inte kommit ikapp med disken :/ Jaja tur att det löser sig i morgon bitti 🙂 men sängen är nybäddad både i gästrummet och här i sovrummet så det känns bra 🙂 lampan återupp satt i gästrummet efter att jag bytte kontakter för att få den virkade mys lampan i köket att få liv 🙂 så det är klart och allt är fint och städat 🙂 så mer än så här kan jag väl inte riktigt be om 🙂

Jag fick lite inspiration från ja… helt ärligt vet jag inte men byggde ihop den ljus lådan som jag köpte på panduro förra helgen 😉 vilket var sjukt lätt så blev irriterad på att det har gett mig ångest i typ en vecka när det tog 5 min 😉 suck alltså 😂😂

Men är super nöjd 🙂 har också virkat en del idag 🙂 två nya överdelar och botten delar till tårtbitar 😉 och några praliner 🙂 så kul 🙂 men sedan blev det att städa som blev fokus 🙂

Har en idé om att försöka mig på med dessa vantar med lilla my 😍😍 asså jag är ett sådant Mumin fan! Älskar Mumin 😍😍 bästa böckerna och historierna ❤️❤️ men jag vet inte riktigt om jag som inte stickat på så länge ska sätta igång med ett sådant projekt med en gång …. hmm det får vi allt se 😉 först få blir det att få klart pralinerna, tårtbitarna och det som ska stå på mina kakfat i köket som prydnad först! Så får vi se vad nästa projekt är 🙂 eller om detta är ett projekt till sportlovet då jag kan fokusera mer på det jag gör utan att bli avbruten!

Ja vi får väl se 🙂 men nu så ska jag försöka sova 🙂 hoppas ni haft en bra kväll och dag 😘❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s