Söndag Em!

Ja jag vet inte varför jag alltid skjuter upp allt som ska jag göra till söndag kväll! Hahaha så ja nu ska jag baka bröd! Och fixa jobbet och städa ordning här hemma och fixa tvätten 🙂 som vanligt så har jag väntat med allt tills nu 😂😂😂

Efter fika stunden i Moliden så åkte vi en tur här i staden 🙂 kollade in lite områden för framtida husköp 🙂 Såå himla mysig eftermiddag 🙂 Margit blev super glad över att vi kom med hennes glasögon och en bingolott 🙂 fick dock fuska lite med mjölk och nötter då jag snodde mig en biskvi! Men det gick ganska bra 🙂

Sen blev det en lekstund med hundarna ❤️❤️

Hundarna är trötta och vi hungriga så efter en lekstund så fick vi ta oss hem 🙂

Jag hittade en bild som stämmer så sjukt bra på hur kärlek ska vara! Enkelt och fantastiskt!

Här blev det middag efter detta 🙂 en pasta med skinksås med vitlök för vår förkylning 🙂 kanske kan jag jaga bort den med vitlök :)! Detta är en klassisk rätt för hur det blir när man kollar vad man har i kylen och hittar på något av det 🙂 och så blev det kokta morötter till som det var lite flingsalt på och lite smör 😍😍 så gott 😍😍 men nu ska jag baka bröd och försöka fixa ut tvätten 😉 underbart 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s