Dags att sova :)

Efter en mysig födelsedags fika hos Uffe och Chatarina var jag helt slut men orkade med att fixa åk 9s betyg och registrering av uppgifter 🙂 och så har jag även kollar över åk 7 men hade glömt att lägga upp alla uppgifter så det går bli att jag lägger upp alla uppgifter i morgon så löser jag att dem kommer på rätt plats där efter 🙂 Såå bra 🙂

Så är ändå ganska nöjd med dagens arbete 🙂 får jobba mer imorgon 🙂 har ganska lugna grupper i morgon så kan nog jobba ikapp en del 🙂 men har ett utvecklingssamtal under lunchen så det blir en tight dag :/ men det får jag lösa 🙂

Älsklingen tyckte nog lite synd om mig då jag haft en lång dag på jobbet med lektioner och möten och sedan iväg och ta ut hundarna, vila en sväng innan födelsedagsfirande och sedan hem och jobba så jag fick en stor skål med

glass, äpple och klementin 🙂 Såå gott 🙂 men något är som vanligt fel i kroppen känner mig slö, trött och något jag har ätit har gett mig ont i magen :/ usch och fy för min kropp ibland! Men har iaf fått en tid till hörcentralen i nästa vecka för att kolla vad det är som är fel med dessa hörapparater som låter och håller på att grejja! Suck! Och på fredag ska läkaren ringa igen för tabletterna hjälper inte jag har så ont och jag är så sjukt hungrig hela tiden! Något måste göras!

Men nu ska jag sova 🙂 även om klockan inte är så mycket så känner jag ändå att det är dags att sova 🙂 det är en ny dag i morgon 😍😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s