Måndag!

Inte alls reda för att helgen redan är slut! Såå sjukt trött :/ hoppas att det blir bättre snart! Måste ringa hörcentralen för något är fel med hörapparaternas inställning… dem funkar inte riktigt så bra som jag är van van vid! Så där blir det också krångel… krångel vecka :/

Men idag så är det full fart i skolan 🙂 som vanligt 🙂 så lika bra att försöka sätta igång 🙂

Jag ska bara ta det första steget… ta mig ur sängen! Det är tur att jag har Alva tätt intill mig så kan jag bara fråga ”vill du gå ut?” Så blir det full fart här och jag har inget annat val än att ta mig upp 😂😍

Ne upp! Fan vad jag vill ha längre nätter och framför allt längre helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s