Snart sista lektionen ;)

Ja jag måste bara ge ett tips 🙂 känns så sjukt skönt att jag äntligen börjar uppskatta min mjölkfria mat 🙂

Denna osten är så god 🙂 funkar även i såser men är sådär att smälta på ex gratänger eller liknande :/ ingen hit! Den fastnar i gommen :/ som tur är funkar pizza utan ost lika bra 🙂

Här är då bilder från promenaden jag gick med hundarna i morse 🙂 så sjukt fin soluppgång i typ -25 så det var kallt för mig och yra … Alva som knappast ens hinner bryr sig om kyla hon är sjukt oberörd!

Här ser men också hur mycket snö vi har! Det är helt sjukt! Jag vet inte om jag vart i såhär mycket snö någon gång efter 1995 då jag minns att det var sjukt mycket snö och jag och min bror byggde vägar i snön 😉

Denna fantastiska soluppgång möttes jag av på jobbet 🙂

Idag har jag än sålänge haft 2 lektioner en med åk 6 där vi gjorde lite delar till en tröja och började med att göra symaskinsprovet med ugglan! Så det var halvt kaos och massa spring! Och sedan så hade jag åk 9 och började så smått med att gå igenom alla de uppgifter dem borde, ska och har lämnat in 🙂 långt ifrån alla Har lämnat in men det får dem se sedan i meddelanden som jag kommer ge ut till dem och föräldrarna iom att jag fyller i omdömen och iup 🙂

Så har jag åk 9 här om några minuter ska dock skicka hem dem lite tidigare så jag hinner ha utvecklingssamtal med innan jag ska på möte med kuratorn här på skolan om elevärenden 🙂 sedan skicka meddelande till föräldrar som ännu inte bokat utvecklingssamtal 🙂

Men nu så ska jag vila 5 min innan nästa lektion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s