Ja då är man äntligen hemma!

Fina fina Norrland och hundarna 😍❤️😍

Jag ligger nu helt död i sängen! Försökte preppa min trötta kropp med både choklad, oboy och smörgås men inget har hjälpt! Så då återstår bara en liten powernap för migränen kommer snart ta mitt stackars huvud i full kraft!

Har vart en jobbig dag med 5 lektioner och ingen lunch knappt utan jobbade hela tiden! Men fick alla uppgifter upplagda på Vklass för alla årskurser 🙂 och har bara klass 7b och c kvar att föra in och det är bara att ta kort och ge betyg oftast då det inte är uppgifter som är på högre nivå än e! Men idag på sista lektionen höll jag på att få panik! Dem sprang runt och skulle ha snöbollskrig med de i 4an och 5an som kastade snö på rutorna i salen och typ alla killar sprang ut! Sedan hade dem sudd krig! Och där efter så hade dem krig med att ta varandras mössor! Jag blev verkligen helt matt!

Så skönt att sista utvecklingssamtalet idag blev avbokat! Jag hade inte riktigt fixat det i här på Em!

Men nu så blir det att vila en stund medans älsklingen är ute med hundarna så skulle han fixa maten sedan så jag behöver bara ta mig upp och föra in de sista uppgifterna 🙂 och så 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s