Nu ger jag upp för ikväll!

Varför ens försöka ta sig upp och jobba när kropp och huvud skriker av att bara röra sig från ena sidan till den andra i sängen!

Jag får inse mig besegrad av min egen kropp fast viljan finns där! Men orken är helt borta! Jag får helt enkelt jobba med det i morgon 🙂 det kommer gå hur bra som helst 😉

Ska iof bara fixa iordning någon information om hur man syr byxor 🙂 då det är det arbetsområde jag och åk 8 ska jobba med 🙂 så det måste jag lösa innan jag går och lägger mig 🙂 men instruktionen har jag på datorn så det är bara att skriva ut och jag tänker att jag ska visa en film om att sy kläder 🙂

Så här låg vi min älskade lilla familj här ikväll 🙂 så sjukt mysigt 🙂 oavsett hur dåligt jag än mår så är det dessa 3 som alltid får mig att må bättre och för en stund glömma av hur kroppen mår ❤️❤️

Hatar dock när jag får sådana här dagar då jag känner mig så låst, men när jag gäspar och tåras i ögonen så att det rinner tårar så är det inte så mycket mer att göra än att sova! Jag känner min kropp och den behöver vila! Min dag som var fullproppad med både lektioner och utvecklingssamtal samt samtal med lärare och möten och planering av det som måste göras! Det är tufft och min hjärna och kropp slår ifrån sig allt och går på högvarv men den sekund jag slappnar av så kommer allt detta jag slagit undan under hela dagen som en enda bomb! Då måste man bara lyssna på kroppen! 5 utvecklingssamtal kvar typ 🙂 så det är bara att hålla ut 🙂

Men nu ska jag ta min dos av kvällsmediciner och förhoppningsvis komma iform igen tills imorgon 🙂 då är det pedagogisk eftermiddag och någon form av möte hela eftermiddagen dock vet jag inte riktigt vad det ska vara för jag hade så mycket idag att jag inte riktigt hann att sätta mig in i vad det skulle vara för något 🙂 men det löse sig imorgon 🙂 förhoppningsvis kommer jag ju upp i tid och hinner förbereda mig innan jobbet lite 🙂 Hoppas ni haft en bra kväll 🙂 men nu är det dags att sova för mig ❤️ hör att älsklingen kliver in genom dörren här med 🙂 så nu är både hundar och sambo hemma efter promenad då kan jag somna gott ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s