Godkväll :)

Då har det beställts lite tyg prover till kommande brudtärnornas klänningar 🙂 och möhippa börjar få sin form 🙂 äntligen 🙂 jag är så nöjd med hur jag har kommit att jobba idag för det är så skönt att så mycket ångestfyllda uppdrag har fått sin start idag! Inte att dem är jobbiga att utföra men bara att ta steget att starta upp dem och boka saker är nog så ångestfyllda! Det var bara mer som lades på min hög med saker som jag ännu inte hunnit göra! Men nu börjar den högen minska och jag måste nog få bort den till noll för att kunna komma igång med mina egna projekt igen 🙂

Jag älskar att jag får gjort saker ibland 🙂 men det är galet att det blir sådana stopp för mig!! Det är skönt att man ibland lyckas gå in helt i rollen som lärare och bara får hur mycket som helst gjort 🙂 men nu ska jag försöka att sova 🙂 hoppas att ni också sover gott 😉

Lyckliga kväll då känns det bra att sova :)! Och det är så skönt :)! Även om jag typ förlorat hela tisdagen 😂😂 har gått runt hela dagen och trott att det är tisdag 😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s