Godmorgon :)

Ja då var man vaken 🙂 eller ja i typ något zombie mode! Är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna :/ och magen krampar :/ suck vad jag hatar när dagen börjar på detta vis! Jag orkar verkligen inte :/

Och idag är det ju massa möten hela Em och jag måste prestera så det blir en lång dag! Jajaja vad ska man göra :)! Det är bara gå dit och göra sitt bästa men just nu förstår jag knappt hur jag ska kunna ta mig upp:/

Men ska ta ut hundarna här och försöka få i mig någon frukost ev nyponsoppa som är snäll mot magen 🙂

Ja jag vet inte mer vad jag ska göra 🙂 är så trött bara :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s