Lite funderingar i bilen :)

Jag har funderat så på zero waste och hur man ska jobba för att få en mer hållbar miljö 🙂 hur man ska konsumera 🙂 eller ja hela tankesättet att man i största mån använder det man har! Lånar köper seconhand och i sista hand handlar nytt och då tänket jag typ kläder! Och att man som matkonsument köper det som är behövligt och inget mer! Och man ska fundera på kring vad det är som ska hem och köpa matpåsar som man använder flera gånger 🙂

Asså mina tankar kan spinna iväg och jag har så mycket fantasi att jag ibland har svårt att veta vad som hänt, vad jag drömt och vad jag fanatiserat!

Lev livet som du vill och fokusera på det roliga 🙂 försök att se det positiva! Jag har ju haft en bra eftermiddag men det krävdes en hel det positivism innan jag kom till en vändpunkt! Det handlar om att ändra hur man tänker 🙂

Bästa ordspråket som har så sjukt dålig logik 😂😂 men det är sjukt roligt 😉 Hahaha en sjukt enkelt sätt att slå bort pinsamma minnen mm 😂😂😂

Hahaha ibland så känner jag allt detta! Hahaha livet är en soppa med massa olika ingredienser och kryddor och skakningar och jag har en gaffel att försöka surpla i mig den 😂😂😂

Denna bild ska jag sätta på skolan i min sal! Den är så sjukt bra! Det finns två olika synfält från båda sidor och man ser att båda har rätt men det beror på vart man står för hur man ska påvisa för eleven hur dem ska lösa konflikter och olikheter 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s