Vilken dag!

Jag kunde inte få i mig något förrän vid lunch! Mådde så dåligt i morse :/ suck :/ men nu känns allt bättre 🙂

Även om det var massa äcklig snö på bilen igen!?! Hatar snö!

Fick info av läkaren idag och jag har bara lite dåligt med kalk i kroppen och lite dåligt d-vitamin så ska köpa vanliga tabletter för det och slipper iaf de tabletterna! Eller jag äter upp dem så tar jag andra sedan 🙂

Jag har idag haft en super bra dag på jobbet tufft med eleverna men roligt på mötet där vi lekte med CAD! Och sedan åkte jag hem för att fortsätta jobba 🙂 och i morgon har jag inte åk 6 dem är på nationella så jag kan sitta och greja klart med de uppgifter jag ännu inte rättat klart 🙂 så sjukt bra 🙂 sen är det då det jag gjorde här i publisher :)! Jag gjorde en mall för svenskan som jag ska gå igenom imorgon med mina små åk 7 då jag är vikarie 🙂 🙂 jag har även gjort en del jobb här hemma med som att skriva ut inbjudningar till Belinda 🙂 och också skrivit en lång att göra lista 🙂 och så 🙂

Så just nu är jag i ett lyckorus 🙂 jag får säga tack till Bianca och Alice som släppte sin podd idag och den var välbehövlig 🙂 så roligt jag haft idag mellan lektionerna 🙂 och innan jobbet 🙂 super nöjd 🙂 men nu till Belinda 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s