Godmorgon :)

Jag ligger här i sängen och försöker vakna till 🙂 kollar på lite sociala medier 🙂 detta är min egentid såhär på morgonen 🙂 jag är så glad över att få denna tiden även om den ibland kan kännas lite onödig 😉 Hahaha men det är viktigt att jag får tid av att njuta av att det bara är jag vaken och att jag inte snoosar utan faktiskt försöker vara vaken 🙂 det gör det lättare för mig att planera vad min energi ska räcka till under just denna dag 🙂 kan kännas onödigt ibland men såhär får det vara 🙂 men sen är det också skönt att känna hur kroppen känns innan man springer upp och iväg 🙂

Även om jag är trött idag så känns det sjukt skönt att snart vara igång i dagen 🙂 och att jag får planeringstid här på morgonen är ju fantastiskt :)! När åk 6 inte kommer på sin lektion 🙂 så det blir super 🙂 då blir det spår podden och lyssna klart på raggarmordet 🙂 ska lyssna klart på spår podden sen blir det att lyssna på den nya podd jag hittat om skrivande 🙂 skrivarpodden så kanske snart kan få lite inspiration till böckerna jag vill få ur mig 🙂 mitt dröm yrke är ju författare 🙂

Men nu så ska jag sträcka ut mig en stund innan jag ska upp här om några minuter 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s