Lördag! :)

Morgonen var fantastisk fin❤️ jag och hundarna var på promenad och lyssnade på spår podcast! 🙂 och avsnitten om Kajs resnings och nya rättegång 🙂 så skönt att få höra att det blev ett lyckligt slut 🙂 och nu är det bara två fall kvar att lyssna på 🙂 Sprängningen av Fontainebleau och Förlösamordet! Så nu är snart även denna podcast genomplöjd 🙂 då ska jag ta mig ikast med någon ny 🙂

Sedan var det frukost 😍😍

Såg en så sjukt rolig bild 😂😂 Såå jag!

Men sen efter detta så fick jag en liten sömnchock så det blev att sova en stund 🙂 Jag blev sedan uppväckt och ringde Sandra 🙂 så snackade vi en stund medans jag försökte ta mig upp och fixa hundarna ;)! Men nu har jag städat och diskat och ligger och vilar i sängen igen men snart så ska vi åka iväg till Fredriks kollega 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s