Godmorgon…

Ja jag vet klockan är knappt 04.00 men nu gick det inte sova mera vet inte vad det är för tillfället men jag sover super oroligt om nätterna och kan knappt hålla ögonen öppna under dagen :/ och även om jag är trött nu så kan jag inte slappna av för att sova :/ något är verkligen seriöst fel i min kropp! För jag får huvudvärk så fort jag fokuserar och ögonen tåras för att jag är så trött men den senaste timmen så har jag legat och vritt mig i sängen :/

Ska vila tills klockan ringer nu hoppas ni har en bättre natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s