Såå trött..

Jag har då inte kunnat somna om eller ens gå ner i varv … något stressar mig så jag kan inte slappna av… är så sjukt trött men hundarna har fått vart ute och kissat i det än mer snötäckta Norrland … sjukt! Asså jag pallar inte mer snö! Jag har huvudvärk till 1000 och är så trött att ögonen rinner :/ min kropp vill mig något, men jag fattar inte vad!

Men tänkte visa lite vad vi gjorde igår! Jag hade en pissdag igår jag orkade upp tog ut hundarna sedan somnade jag igen! Tog mig upp åt lite frukost för att än en gång somna!

Som tur är hade jag bullisarna hos mig ❤️❤️❤️

Kvällen blev med film och mys med älsklingen ❤️❤️

Jag virkade lite mer bakelser till älsklingens glädje han tycker ju inte redan att vi har massa skit och förstår inte riktigt tanken med att göra mer dekorationer 😂😂😂 men jag tycker det blev super bra och är sjukt nöjd 🙂

Sedan fick jag denna på kvällen då jag beställt 3 porträtt av hundarna av en av mina elever 🙂 denna är på Alva och yra ska få en också så ska jag hitta en bild på dem båda ihop 🙂 så sjukt duktig är han 🙂 kolla hans Instagram @Haraldart 🙂

Sen somnade vi ganska tidigt igår eller vi lade oss ganska tidigt sen blev det att jag somnade fast än jag egentligen tänkt att virka lite till men jag och Alva somnade i vanlig ordning 🙂 stackars älsklingen som alltid får somna själv när jag och hundarna däckar tillsammans 🙂

Ne men är fortfarande super trött så funderar att vila en stund då hundarna både vart ute och fått frukost har jag ingen panik ännu 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s