Ibland så säger det bara swish!

Asså idag har varit en sjukt produktiv dag trotts att jag fått in en del uppgifter så har jag jobbat ikapp dem och lagt in dem för dokumentation och jag har hittat super bra på Vklass där man kan se vad det är för uppgifter som fattas så här i nästa vecka ska jag börja skicka ut meddelande till dem som har saker kvar att lämna in!

Och jag är sjukt nöjd 🙂 ❤️❤️❤️ så mu blir det att jobba lite till innan det är dags för dagens utvecklingssamtal 🙂 perfekt 🙂 då hinner jag säkert Jobba ikapp mer! 🙂

Såå jvl bra är jag alla mina typ 100 punkter som jag hade att försöka göra klart så är iup er i klasserna 6-9 dvs 8 klasser tror jag 😉 som ska få sina betyg 🙂 och då ska jag sätta icke godkänt, godkänt eller mer än e 🙂 så det är Chill och så ett möte att skriva rent 🙂 och så såklart typ 5 uppgifter att lägga upp så dem vet vad som ska göras men det är lugnt för dem är ingen panik med ännu ❤️😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s