Alla hjärtans dag ❤️❤️

jag vaknade själv här idag för Fredrik sov i gästrummet för jag snarkade ikapp med yra 😂😂 Alva hade redan gått dit för att sova men kom tillbaka när Fredrik somnat i gästrummet 😂😂🐶🐶

Var segt att ta sig upp idag och min hals och huvud mår inte bra :/ jag hoppas det släpper under natten för jag har varit nära på att tappa rösten här under dagen :/ inte bra :/

Men efter underbar promenad med hundarna så började kaos dagen i skolan! Så arg som jag varit men ändå fått en hel del gjort inte allt men det var helt omöjligt då jag inte ens fick lunch! Men har kollat igenom mycket uppgifter kommenterat och gett respons hittat ett system att följa elevens utveckling i Vklass på ett smidigt översikt och hjälpt elever att beta av detta! Så nu i morgon blir det att skriva IUP och en massa mail om vad det är som behöver göras i slöjden för att ha möjlighet till högre betyg mm:)

Men sedan kom jag hem möttes av detta 😍😍

En guldros ❤️ Såå fin så nu måste jag hitta en snygg vas till denna super fina detalj i vårt hem ❤️❤️❤️ sen blev det carbonara med färskpasta ihop med say yes to the dress 🙂

Efter det blev det virkning och chokladätning ihop med Beck en av den nya 🙂 och nu äntligen sängen 😍😍😍 virkade klart en glass idag och gjorde strut och kulan och en glassrand på struten och ska i morgon göra topping av choklad och bär 🙂 så får vi se sedan vad jag gör med resten vill ha iaf 2-3 muffins till 🙂 och så lite chokladbollar så har jag också instruktioner till lösgodis 🙂 så ja snart är även dessa slut 🙂 vilket är skönt 🙂 men nu ska jag vila huvud och röst 🙂 puss och kram på allahjärtans dag ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s