Sjuk…

Jag tänkte vart hemma idag men gick till jobbet och lurade mig själv att vara kvar hela dagen och insåg nu när jag ligger i sängen att jag glömde av mitt möte med hörcentralen jag får försöka att boka ny tid imorgon… min hjärna är så blurrig ibland! Hade ju också glömt av fikat men lyckades att svinga ihop lite 🙂 till mina kollegor super gott 🙂

Men nu är jag hemma äntligen 😍😍 varit ute med hundarna och dem ska strax få mat men jag ska lyssna klart på Bianca och Alice podd 🙂 för nu har jag äntligen lyssnat klart på spårpodden 🙂 Såå bra med de sista mordet älskar den podden! Men är sjukt spännd för vad det ska bli för mål denna gång 🙂 och målen som varit så intressant att följa 🙂

Alva och jag är i sängen och lyssnar podd och äter mango! Alva ville inte smaka men då blir det mer åt mig 🙂 men nu ska bebisarna få mat så kan jag lägga mig och sova 🙂 ❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s